Linkedin Etkileşimi Oluşturmanın 7 Yolu

Linkedin Etkileşimi Nasıl Oluşturulur? – Benzersiz şirketini geliştirmek veya benzersiz uzman sistemlerini geliştirmek isteyen birçok kişi için Linkedin, iletişim kurmaya yardımcı olacak en iyi programlardan biri mi? Tüm imkanlarından yararlanıldığında, profilinizi, şirketlerine veya girişimlerine yardımcı olacak bir pozisyonda olan kişilere yükseltmenize yardımcı olabilir. Sorun şu ki, herkes kendi profillerinden en iyi şekilde yararlanamıyor ve bu da seçeneklerin boşa gitmesine neden oluyor.

İş yerindeki dağınıklığı temizlemek gibi çoğu bilinçli görev gibi, kullanıcılar da mükemmel sonuçları görmek için Linkedin’de her gün saatlerce yatırım yapmak istemezler. Bunu nasıl kullandığınızın farkına varmak, iyi beklentiler üretmek ile bir şirketi güvence altına almak veya sadece tedarik edecek güçlü bir şeyin olmadığı bir alanı denemek arasındaki değişimi önerebilir. İşte Linkedin görünürlüğünü optimize etmenin ve şirketinizi geliştirmek istediğiniz sonuç türlerine tanık olmaya başlamanın yedi yolu.

Linkedin Etkileşimi için tipik değişiklikleri planlayın.

linkedin etkileşim
Linkedin Etkileşimi

Görünürlüğünüzü her ay, dörtte bir veya en azından her sezondan sonra iyileştirmek önemlidir. Belirli bir zaman dilimi boyunca planlayarak, bunu yapmaya daha yatkınsınız.

Çalışmanızı sergileyin.

Serbest çalışan bir blog yazarı ve editör olan Rebecca Renner, Linkedin’in pazarlama ve reklamcılık anlayışını kullandı. “İş sahipleri gerçekten beste yapan yazarları işe almak istiyor” diyor ve yayınlarını Linkedin web sayfasında paylaşmaya başladı. Bununla birlikte, makalelerini içerik ve yapıştırmak yerine, hızlı bilgiler ve bazı uygun hashtag’ler eklerdi.

Görünürlük ve açıklamalarda anahtar kelimeler kullanın.

linkedin etkileşim
Linkedin Etkileşimi

Tüketiciler bizden hepsi için hayalet yazmamızı istemeye başladığında, bir arkadaşım önerene kadar onları Linkedin profilime dahil etmemi isteseydiniz bu gerçekleşmemişti. Beklendiği gibi, bunları koyduktan kısa bir süre sonra, işletme sahiplerinden ve kâr amacı gütmeyen şirketlerden, hayalet yazı yazıları mı yoksa hepsi için kılavuz mu düşüneceğimi soran sorular almaya başladık. Sadece bu becerileri eklemek, tamamen yeni bir müşteri grubunu ortaya çıkardı.

Renner karşılaştırılabilir başarılar keşfetti. Uygun hashtag’leri kullanmanın yanı sıra, görünürlüğünü uygun anahtar kelimelerle, “özellikle de istediğiniz görevler ve müşterilerle ilgili terimlerle” güncellemeye özen gösterecektir. Müşteriler, Linkedin’de anahtar kelimeler ve ifadeler kullanarak arama yaptığından, işinin bilgisini tanımlamak için birçok uygun anahtar kelime öbeği kullanır. “Görünürlüğünüz bir görev tanımına ne kadar doğrudan uyarsa, potansiyel müşteriler ve işverenler getirmeniz çok daha olasıdır.”

Profesyonel görünümlü vesikalık fotoğrafınızı güncelleyin.

linkedin etkileşim
Linkedin Etkileşimi

Harika bir vesikalık fotoğraf elde etmek için uzman bir fotoğraf çekimi ayarlamanıza gerek yok; ancak, vesikalık fotoğrafınız asla büyük bir şans gibi görünmemelidir. Bu, onların uzman yüzü olacak, her şey göz önüne alındığında, gerçek hayatınızı belki de hiçbir zaman yerine getiremeyecek kişilere gösterdiğiniz resim kadar. LinkedIn’e dayalı olarak, iyi bir görünürlük resmi, panoramayı 21 koşulla artırır ve dokuz kat fazladan bağlantı talebi yaratır.

Öneri isteyin.

Anıtsal bir görevin sona ermesini tercih ediyoruz veya bir öneriyi tanıtmak için birkaç müşteri hakkında bilgi almak için 12 ay planlıyoruz. Bu harika bir kişisel doğrulama ve ne zaman yeni şirketler kurarsam müşterileri bu yönergelere yönlendirme fırsatım oldu.

Mükemmel hizmetleri kabul edin.

Görüntülemeniz gereken harika bir hikayeyi ziyaret edin? İçerik oluşturucunun başlığından aralık. Belirli şirketler hakkında mükemmel bilgiye sahip misiniz? Makalelerinde ifadeleri ifade edin. Belki de sadece hepsinin tanınmasını sağlamakla kalmıyor, mahalle için endişelendiğiniz ve hepsiyle birlikte sizinle büyük detayları paylaşmak istediğiniz bağlantılarınızı ortaya koyuyorlar.

Düzenli olarak yayınlayın.

linkedin etkileşim
Linkedin Etkileşimi

Tıpkı birçok sosyal medya sistemi gibi, LinkedIn’in algoritması da genellikle yükleme yapanlara fayda sağlar. Her gün size çok şey hissettiriyorsa, en azından birkaç günde bir kendinize bir veya iki makale almaya çalışın. Programı alabilmesi için test edilecek belirli bir gün seçin.

LinkedIn’in varlığı tek başına size veya hizmetlerine karşı bir istek uyandırmak için yeterli değildir, tıpkı sadece bir internet sitesi oluşturmak gibi kadın ve erkekleri çekmek için kabul edilemez. sonuçları görebilirsiniz. Renner, çoğu editör ve şirketin bile, LinkedIn’de çok daha düzenli bir şekilde paylaşımda bulunmaya ve çalışmalarını ifşa etmeye başladıktan sonra denemeye başladığını kabul ediyor.

“LinkedIn varlığınızı oluşturmak zaman alacak” diyor. “Girişleri hemen keşfetmeseniz bile bekleyin. Bu taktiğin verimliliği, yapacağınız her bağlantı ve paylaştığınız her gönderi ile artacaktır.”


Zaman zaman dijital pazarlama konusunda bir dijital pazarlama uzmanı olarak vereceğim bilgileri takip etmek için mehmetortac.com adresini ve Twitter hesabımı takip etmeyi unutmayın!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

“Linkedin Etkileşimi Oluşturmanın 7 Yolu” üzerine bir yorum

  1. Paylaşımınız için teşekkürler. Parçalar halinde kısmen bildiklerimizi toparlayarak kolay anlaşılır dille açıkladınız. Yararlandığımı söylemek isterim. Linkedin ile gelişigüzel ilgimi disiplin etmem gerektiğini anladım. Sizin yazılarınızı takip ediyorum.

    Yanıtla
  2. Paylaşımınız için teşekkürler. Parçalar halinde kısmen bildiklerimizi toparlayarak kolay anlaşılır dille açıkladınız. Yararlandığımı söylemek isterim. Linkedin ile gelişigüzel ilgimi disiplin etmem gerektiğini anladım. Sizin yazılarınızı takip ediyorum.

    Yanıtla

Bir Cevap Yazın

Mehmet Ortaç sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et