Linkedin Premium Hesap Sizlerle

Linkedin Nedir ve Ne İşe Yarar?

Linkedin iş arayan, işveren ya da iş hayatı ile ilgisi olan kişilerin bu konular hakkında birtakım bilgiler paylaştığı bir sosyal ağ olarak karşımıza çıkmaktadır. Linkedin diğer sosyal ağlarda çok da farklı değildir. Linkedin uygulamasını diğerlerinden ayıran en önemli nokta iş amaçlı kullanılması, meslektaş gruplar ile iletişime geçme fırsatını sunması ve sosyalleşme imkânı sunması olarak karşımıza çıkmaktadır. Linkedin oldukça kolay bir kullanıma sahip olarak karşımıza çıkar. Sizler de e-mail ile kolay bir şekilde Linkedin üyesi olma şansını elde edebilirsiniz. Linkedin sayesinde iş arayan kişiler kolay bir şekilde iş başvurusunda bulunabilmektedir. Bunun yanı sıra şirket sahibi olan kişiler de Linkedin sayesinde aradıkları özelliklere sahip birilerini işe alma şansını da elde edebilirler. Aynı zamanda yapılan sunumların, dosya ve kitapların da kolayca paylaşılması mümkündür. Sizler de bloglarınızın kolay bir şekilde reklamını yapabilir ya da iş hayatı ile ilgili bilgi alışverişinde bulunma şansını elde edebilirsiniz. Gelişen teknoloji sayesinde artık internet üzerinden iş bulma ve iş alımı yapma işlemleri de kolay bir şekilde yapılmaktadır. Linkedin üzerinden şirket sahipleri kişilerin profillerini, hesaplarını ve sayfalarını inceleyerek kendilerine uygun olan kişileri işe alırlar. Bu yüzden de linkedin sitesi oldukça önemli bir yere sahiptir.

Linkedin Premium Nedir?

Linkedin Premium sayesinde kariyer uzmanlarına doğrudan mesaj gönderme şansını elde edebilirsiniz. Premium hesap ile son 90 gün içinde profilinizi kimlerin görüntülediğini ve bu kişilerin sizi nasıl bulduklarını görme şansına sahip olabilirsiniz. İşe alan kişiler tarafından öncelikli başvuran olarak görünebilirsiniz ve böylece işe alınma ihtimaliniz de daha fazla olur. Aynı zamanda diğer adaylar ile nasıl karşılaştırıldığınızı görüntüleyerek başvuran iç görüleri hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Buna ek olarak Premium üyelik sayesinde Linkedin Learning ile sektör uzmanları tarafından ticaret, teknoloji ve diğer yaratıcı yetenekler hakkında verilen eğitimi çevrimiçi video kursları şeklinde görüntüleme şansına da sahip olabilirsiniz. Sizler de Linkedin Premium üyesi olarak rakiplerinizin arasından sıyrılma şansını elde edebilirsiniz.

Sadeceon ile Linkedin Premium

Sadeceon freelancer sitesi online olarak müşterilerine yıllardır birbirinden farklı pek çok alanda hizmet sunmaktadır. Eğer sizler de internet üzerinden tek tıkla Linkedin Premium hesap sahibi olmak istiyorsanız Sadeceon ile çok daha uygun fiyatlar karşılığında bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Sadeceon’da hizmet sunan uzman kişiler sizlere ucuz linkedin premium hesap satışı sunmaktadır. Hemen şimdi sizler de linkedin premium hesap sahibi olarak rakiplerinizin birkaç adım ötesine geçmeyi sağlama şansını elde edebilirsiniz. İnternet sitesi Sadeceon birbirinden farklı alanlarda yıllardır sunduğu hizmetle müşterilerini her zaman memnun bırakmaktadır. Hem uygun fiyatlı hem de güvenilir bir hizmet için sizler de Sadeceon ile linkedin premium hesap sahibi olabilirsiniz.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Bir Cevap Yazın

Mehmet Ortaç sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et