Amerika’da Work and Travel Cankurtaranlık Yapmak

Work and Travel cankurtaranlık, birçok üniversite öğrencisinin istediği bir iştir. Ülkemizde genel anlamda Work and Travel’a olan ilginin her geçen gün artması ile bu programlara katılım sayısı her yıl artmaktadır. Özellikle Work and Travel lifeguard işlerine olan ilginin bir hayli artması ile birçok Work and Travel şirketi bu alana çok daha ağırlık vermeye başlamıştır.

Amerika’da Work and Travel yapmak gerçekten çok eğlencelidir. Hem para kazanıp hem de tatil yapmak için oldukça güzel olan bu ülke Work and Travel cankurtaranlık için de uygundur. Birçok üniversite öğrencisi ise bu programlara katılırken özellikle Amerika’yı tercih etmektedir. Amerika’nın sunduğu eşsiz gezip dolaşma imkânı ve iş olarak da bulunan sınırsız olanaklar ile Work and Travel yapmak oldukça keyifli bir hale girebiliyor. Amerika’ya gittikten sonra birçok öğrenci daha gitmeden önce seçtiği işe direkt olarak başlayabiliyor. Örneğin Work and Travel lifteguard işine başlayacak olan öğrenciler daha gider gitmez eşyalarını evlerine yerleştirdikten sonra işe başlayabiliyorlar.

Work and Travel Cankurtaranlık Yapmanın Avantajları

Amerika’da Work and Travel cankurtaranlık yapmanın birçok avantajı bulunmaktadır. Bu avantajlardan ilki ise kazanılan paradır. Bilindiği üzere Amerika’da birçok Work and Travel öğrencisi saatlik 10 dolarlar ile haftada en fazla 32 saat çalışabiliyor. Çalışılan bu işler de genel olarak fast food zincirlerini kapsıyor. Haliyle kazanılan para ile de Amerika’da hem ihtiyaçları karşılayıp hem de gezmek bir hayli zorlaşıyor. Ancak Work and Travel lifeguard işlerinde çalışanlar çok daha rahat olabilmektedirler. Bu rahatlık ise tabi ki saat başı ve haftalık kazançlardır. Bir cankurtaran saatte 8 ile 12 dolar arasında kazanç elde etmektedir. Bu saatlik kazancın yanı sıra diğer işlerden farklı olarak da bir cankurtaran haftada en az 40 saat çalışmaktadır. Work and Travel cankurtaranlık işini yapanların bu noktada oldukça fazla para kazanma şansı doğmaktadır. Günde 10 saat ve her gün açık olan havuzlarda 6 saat bile çalışılsa yaklaşık olarak 500-600 dolar kazanmak mümkün olabilmektedir.  Bu kazancın üstüne de overtime çalışma eklemesi de yapıldığı zaman oldukça fazla bir kazanç elde edilmesi görülmektedir.

Work and Travel lifeguard işinde çalışanların avantajları arasında para kazancından sonra ise dil geliştirme söylenebilmektedir. Günde 10 saat havuz başında insanlar ile iç içe çalışan bir cankurtaran İngilizce dilini oldukça geliştirebilmektedir. Normal zamanda sürekli ev içerisinde zaman geçirmektense bu işte çalışmak insanın dilini geliştirmektedir. Work and Travel cankurtaranlık yapmanın en faydalı yönü ise budur. İnsanlarla sürekli iletişim halinde olmanın verdiği tecrübe ile istenilmese bile İngilizce dilinin gelişmesi görülür. Bu nedenle de cankurtaranlık işi Work and Travel öğrencisine her anlamda artı sağlamaktadır.

Work and Travel lifeguard işlerinde çalışmanın bir diğer avantajı ise iş yoğunluğunun belirli saatlerde olmasıdır. Örnek verecek olursak günün belirli saatleri havuzun çoğun olması ve geri kalan zamanda daha az yoğun olması cankurtaranların daha rahat çalışmasına olanak sağlamaktadır. Gün içerisinde dinlenmeniz için bolca vaktin olması sizin çok daha dinç bir şekilde günü bitirmenizi sağlamaktadır. Work and Travel’a gitmek isteyenler varsa cankurtaranlık işini tercih etmeleri kendileri açısından çok daha iyi olacaktır.

Work and Travel Cankurtaranlık Yapmak İçin Neler Gereklidir?

Work and Travel programlarına katılmak isteyen birçok öğrenci lifeguard işin çalışmak için oldukça talepte bulunmaktadırlar. Bu işin diğer işlerden çok daha avantajlı olması talebin ve rekabetin çok daha artmasını sağlamaktadır. Work and Travel lifeguard işlerinde çalışmak isteyenler öncelikle kendilerine en uygun Work and Travel şirketi ile anlaşmalıdır. Şirketin sunduğu olanaklar, ücreti ve sağladığı iş imkânları ile ilgili derin bir araştırma yaptıktan sonra programa katılım sağlanmalıdır. Seçilen Work and Travel şirketine başvuru yaparken kendi isteğiniz doğrultusunda vereceğiniz talep ile cankurtaran olabilirsiniz. Work and Travel cankurtaranlık işinde çalışmanın çok daha ekstra bir zorluğu bulunmamakla birlikte gereksinimler karşılandığı müddetçe isteyen herkes bu işi yapabilmektedir. Anlaşılan Work and Travel şirketi ile belirli eğitimler sayesinde cankurtaran olmanın hiçbir ekstra gereksinimi bulunmamaktadır.

Work and Travel Lifeguard Çalışanlarının Bir Günü Nasıl Geçer?

Work and Travel’a gidenlerin aklında olan ve en çok merak edilen sorulardan biri ise cankurtaran işinde çalışanlarının bir gününün nasıl geçtiğidir. Öncelikle cankurtaranlık işinin her ne kadar diğer işlerden farklı olarak birçok avantajı olsa da işin bir noktada yorucu olduğunu söylemeliyiz. Bu yoruculuğun sebebi ise havuzdaki yoğunluktur. Yoğun olmayan günlerde ise çok daha rahat çalışılması mümkündür.

Work and Travel cankurtaranlık işinde çalışanlar genel olarak sabah ortalama 9-10 gibi havuz merkezinde olmaları gerekmektedir. Havuzun açılış saati bu olduğu için havuz açık olduğu müddetçe havuzun başında olmaları ve işlerinin başında olmaları gerekir. Normal bir günde cankurtaranın yapacağı şeyler ise havuzdaki tehlikelerin önüne geçmek ve havuzda oluşabilecek herhangi bir sorunu gidermek olacaktır. Nadir günlerde ise boğulma ve çeşitli krizlerin yaşanması görülebilmektedir. Gerektiği zamanlarda da bu tehlikeleri yaşayanlara müdahale edilmesi gerekmektedir. Bu noktada da cankurtaranın hiçbir şekilde panik yapmaması lazımdır.

Amerika’daki cankurtaran Work and Travel öğrencileri genel olarak bütün günlerini havuz başında geçirirler. Bazı zamanlarda yaşanan havuzdaki yoğunluğun azalması ile dinlenme ve mola vakitleri oluşabilmektedir. Böyle zamanlarda da havuzun keyfini çıkarabilmektedirler ya da bir kenara çekilip güneşlenebilmektedirler. Work and Travel lifeguard  işlerinde çalışanların bu avantajları ise kendilerine her anlamda tecrübe kazandırmaktadır. Günde 8-10 saat havuz başında çalışan bir lifeguard, hem para kazanabilir hem İngilizcesini geliştirebilir hem de havuzun tadını çıkarabilir. Böyle bir iş ile Work and Travel yapmak isteyen birçok öğrenci olduğu için bu alana talebin oldukça fazla olduğunu söyleyebiliriz.

Work and Travel Cankurtaranlık İçin Ne Kadar Ücret Ödenmektedir?

Üniversite öğrencilerinin başvurduğu Work and Travel programları kendi içlerinde belirli bir ücret talep etmektedirler. Bu ücretler doğrultusunda ise Work and Travel işlemleri gerçekleşmektedir. Ancak sadece bu işlem ücreti olmamakla birlikte çeşitli uçak bileti ücreti, vize ücreti, cep harçlığı gibi daha birçok para gerekmektedir. Work and Travel lifeguard işinde çalışmak isteyenler öncelikle bu program ücretlerini karşılamalıdırlar.

Bütün işlem ücretlerin karşılanması ile de artık Amerika’ya gitmeye hazırsınız demektir. Satın adlığınız uçak biletinizin tarihi geldiğinde uçağa binerek Amerika’ya gidebilir ve cankurtaran işinize başlayabilirsiniz. Work and Travel cankurtaranlık işinde çalışacağınız yaklaşık 3 ay içerisinde hem para kazanıp hem de tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sadece para kazanıp harcamakla kalmayıp belirli bir miktarda para biriktirerek onu Türkiye’ye getirmeniz de mümkündür. Böylece Türkiye içerisine döviz sokarak Türk Lirasına çevirebilirsiniz. Work and Travel lifeguard programının bir diğer artısı ise Amerika’da ödenen vergilerin Türkiye’ye döndükten sonra tekrar alınmasıdır. Böylelikle ödemiş olduğunuz vergi tutarını tam olarak tekrar geri alabilirsiniz. Work and Travel programlarına katılmak isteyenler bu noktaları unutmamalıdırlar. Work and Travel cankurtaranlık hakkında tüm detaylı bilgileri  https://turkishlifeguard.com/ sitemizden inceleyebilirsiniz

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

“Amerika’da Work and Travel Cankurtaranlık Yapmak” üzerine bir yorum

  1. Work and travel yapanlar için cankurtaranlık en cazip seçeneklerden bir tanesi. Yüzme ve fiziksel engeliniz bulunmadığı sürece, gireceğiniz elemeyi geçtiğiniz sürece güzel bir yaz geçirebilirsiniz. Tüm yazı hem güzel bir ortamda, insanlarla tanışma fırsatlarıyla geçirmek ve üzerine sizi idare edecekten fazlasını kazanmak oldukça ilgi çekiyor haliyle

    Yanıtla

Bir Cevap Yazın

Mehmet Ortaç sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et