Korayspor Boks Malzemeleri

Hareket ve dikkat gerektiren bir spor dalı olan boks için istediğiniz ürünlerin birçoğuna Korayspor farkıyla kolay yoldan sahip olabilirsiniz. Dilediğiniz ürün için hemen sipariş oluşturabilir, hızlı teslimatı ile kolayca satın alabilirsiniz.

korayspor.com sizin için alışverişlerinizden kazanabileceğiniz hediye puan tanımlama sistemiyle çalışmaktadır. Anlaşmalı kartlara yapılan 4 taksit de yine satın alma işlemini hızlandıracak ve verimli hale getirecek detaylardan biri olarak biliniyor. Müşteri hizmetleri ve Whatsapp hattımız da yine sizler için kesintisiz hizmet vermeye devam etmektedir. Boks eldiveni, koruyucu şapka, el bandajı, çift ağız koruyucu, bacak koruyucu ve darbe elliği ile boks sporuna karşı ihtiyacınız olan tüm detaylar birer birer tamamlanmış olacak.

Boks Malzemeleri için aradığınız her şey internet sitemiz ya da anlaşmalı şubelerimiz tarafından sizin hizmetinize sunulmuş durumda. Ürünlerde bulunan renk seçenekleri de yine ürünleri sevdiren ve daha seçici hale getiren kriterlerden biri olarak dikkat çekiyor.

Boks Eldivenleri

Boks eldivenlerinde geniş bir kitleye hitap eden Korayspor farklı renk seçeneklerini de içerisinde barındırıyor. Kırmızı, mavi, siyah ve pembe renk seçeneklerinden oluşan boks eldivenlerinde beden aralığı da o derece geniş yapıda şekillenmiş. XL, S-M, 6OZ, 8OZ, 10OZ, 12OZ ve 14OZ olmak üzere beden aralıklarından dilediğinizi seçerek sporunuza başlayabilirsiniz.

Güç ve kuvvet ağırlıklı bir spor olarak karşımıza boks için en temel ihtiyaç şüphesiz ki eldivenlerdir. Boks Malzemeleri içerisinde en çok ihtiyaç duyulan bu parça ile siz de kendinize uygun eldiveni seçebilirsiniz. korayspor.com üzerinden yapacağınız alışverişlerden kazanacağınız puanları bir sonraki alışverişlerinizde kullanabilir artı detaylar elde edebilirsiniz. Aynı zamanda anlaşmalı bankalar ile 4 taksit imkânı da sunan sitede alışveriş yapmak hem kolay hem de oldukça keyifli…

İstediğiniz eldiveni seçip sipariş oluşturmak istediğinizde size beden aralığı seçmek için bir alan sunulacak, numara ekranından istediğiniz bedeni seçerek siparişinizi kolayca tamamlayabileceksiniz. İstediğiniz beden stoklarda değilse “Gelince Haber Ver” seçeneğine tıklayarak ürün stoklara girdiği an da haberdar olabilecek satışı gerçekleştirebileceksiniz.

Ücretsiz kargo imkânı ve ücretsiz iade ve değişim hakkıyla da ürün satın alındıktan sonra da hizmet almaya devam edebileceksiniz. Bu konularla ilgili müşteri hizmetlerimiz ve Whatsapp hattımız daima sizinle ilgilenmeye ve sorunlarınıza çözüm bulmaya devam ediyor.

Boks El Bandajları

Uygun fiyat ve yüksek kalite avantajıyla dilediğiniz el bandajına hızlıca sahip olabilirsiniz. korayspor.com internet sitemizde istediğiniz ürüne kolayca sahip olabileceğiniz gibi yan taraftaki filtreler yardımıyla da dilediğiniz ürüne kolay yoldan ulaşabileceksiniz. Alışveriş puanları, ücretsiz kargo ve koşulsuz iade değişim ayrıcalıkları da size alışverişi sevdirecek noktalardan biri olarak dikkat çekiyor.

Tüm bunların yanı sıra Boks Malzemeleri için gereken ilk şartlardan biri de dayanıklı ve uzun ömürlü olmasıdır. Güç ağırlıklı bir spor olan boks için dayanıklı bir malzeme ilk şarttır çünkü hasara ve deformeye oldukça müsait bir yapıdadır. Seçeceğiniz el bandajı da tüm bu kriterleri karşılamak zorundadır. Kırmızı, mavi ve beyaz renk seçenekleri bulunan bandaj çeşitlerinde üretim aşamasında dikkat edilen ilk nokta darbelere karşı dayanıklı olmasıdır.

Korayspor da ürünlerini satışa sunmadan önce gerekli kontrol ve testlere tabii tutarak size en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor. El bandajlarının yanında; bacak koruyucu, çene koruyucu ve koruyucu şapka da yine alırken dikkat edilmesi gereken malzemeler olarak karşımıza çıkıyor. Boks ürünleri satın alınırken ekstra dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de uzun ömürlü bir kullanım vaat etmesidir.


Zaman zaman dijital pazarlama konusunda bir dijital pazarlama uzmanı olarak vereceğim bilgileri takip etmek için mehmetortac.com adresini ve Twitter hesabımı takip etmeyi unutmayın!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Bir Cevap Yazın

Mehmet Ortaç sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et