7/24 İndir

İçindekiler

Aktif olarak gelişen teknolojiyle beraber birçok internet kullanıcısı sorun ve engellerle karşılaşmamak için uygulamaların apk dosyalarını tercih etmeye başladı. 724indir ailesi de tam olarak bu konuda hizmet vermektedir. Kullanıcıların yazılım, dosya, program ve türlü gereksinimlerini baz alarak bir web sitesi olmayı temel amaç edinmektedir. 724indir sitesinin asıl gayesi ise maksimum paylaşım ağını kurarak daha geniş kitlelere hitap etmektir. Sitenin abone sayısı ise gün geçtikçe artış gösteriyor, birçok kişi ilgi çekici içerikleri indirmek için burayı ziyaret etmeye devam ediyor.

İndir!

Net olarak 1 Ocak 2020 tarihinde kurulan 724indir apk içerik sitesi, 4 Ocak 2020 tarihi itibarıyla da yayın hayatına giriş yapmıştır. Sitede yer alan içerik kategorileri ise genel manada şu şekildedir:

  • Mobil uygulama çeşitleri
  • Oyun hileleri (para, yaşam, yeni bölümleri açmak ve görevleri geçmek gibi konularda)
  • İşlevsel dosyalar
  • Mobil oyunlar
  • Kitaplar
  • Ders notları
  • Diziler
  • Filmler
  • Bilgisayar programı paylaşımları
  • Bilgisayar oyunu paylaşımları

Site içerisinde paylaşılan her belge ve bilgi legal yönlüdür. Asla yasaklı içerik paylaşımı gerçekleştirilmemektedir. Kullanıcıların sisteme kaydolurken verdikleri bilgiler de güvendedir. Siteye abone olmak ise tamamen ücretsiz şekilde gerçekleşir. Abone olduktan sonra tüm içerikleri dilediğiniz cihaza günün her saatinde basit bir biçimde indirebilirsiniz. Üç kişilik kadrosu ile sayısız kullanıcıya hizmet sunmakta olan 724indir sitesi sayesinde siz de istediğiniz oyunu, belge ya da dokümanı istediğiniz zaman kolayca indirebileceksiniz.

indir - close up shot of keyboard buttons
Photo by Miguel Á. Padriñán on Pexels.com

Günümüze bakıldığı zaman her şeyin elektronik ortamdan gönderildiğini görebiliyoruz. Hal böyle olunca ders notu, kitap, oyun, dizi, film ve daha sayısız içeriğin ücretlendirilmesi kişileri zorlamaktadır. Fakat 724indir herkesi bu dertten kurtaracak bir girişimdir. Böylece her birey dilediği içeriği tamamen ücretsiz bir şekilde cihazına indirerek istediği zaman kullanabilecek. Böyle olunca da 724indir kullanıcıları maddi anlamda ciddi tasarruf sağlamış olacak.

Popüler oyunlar, ilgi çekici dizi ve filmler, yeni çıkan kitaplar ve herkese lazım olabilecek ders notları artık 724indir ile bir tık kadar uzağınızda oluyor. Sitenin ara yüzü ve genel işleyişi de tamamen kullanıcı dostu olması ile dikkat çekiyor diyebiliriz. Böylece kullanıcılar istedikleri her şeyi kısa bir süre içerisinde bulup indirme işlemini başlatabiliyor. Bunun yanı sıra indirilmek istenen içeriklerle alakalı uzun açıklamalar da bulunuyor. Bahsi geçen açıklamalar size içerikle alakalı mevzularda eşlik etmiş oluyor.

Örneğin bir oyun apk dosyası indirmek istediğiniz zaman oyuna dair bilgiler alabildiğiniz makaleleri görebiliyorsunuz. Ayrıca yine dizi ya da film indireceğiniz anlarda da yapımın konusuna dair bilgi edinmeniz mümkün hale gelmiş oluyor. Yediden yetmiş yediye herkese hitap eden içerikler sunmayı sürdüren 724indir sitesi sayesinde zengin içerik portföyünü bir arada görme olanağınız bulunuyor. Popüler oyunlardan, güncel kitaplardan ve filmlerden ilk haberdar olmak isteyenlerdenseniz tüm bu içerikleri 724indir farkı ile deneyimleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.724indir.com/


Zaman zaman dijital pazarlama konusunda bir dijital pazarlama uzmanı olarak vereceğim bilgileri takip etmek için mehmetortac.com adresini ve Twitter hesabımı takip etmeyi unutmayın!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

“7/24 İndir” üzerine bir yorum

Bir Cevap Yazın

Mehmet Ortaç sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et