İşletmeniz İçin YouTube Kanalı Edinme

İşletmeniz İçin YouTube Kanalı Edinme…

PayPal’dan 3 çalışan tarafından YouTube’un kuruluşundan bu yana, kelimenin tam anlamıyla her şey hakkında video yayınlamak için en büyük platform haline geldi. Öncelikle eğlence ve dedikodu ile ilgili gibi görünse de, iş dünyası için bir reklam platformu olarak potansiyeli benzersizdir.

İşletmeniz İçin YouTube Kanalı

Peki, YouTube işletmelere nasıl yardımcı olabilir? İlk olarak, YouTube’da bir video yayınlayın ve muhtemelen işletme reklamınızın görüntülerini sürekli olarak alacaksınız. İşletmenizin reklamını yapma konusunda sizin veya işletmenizin herkese açık hale getirilebilecek başka yönleri de vardır.

  • Kendinizi tanıtabilir ve sahip olduğunuz işletmeye bir yüz koyabilirsiniz
  • Çevrimdışı işletmelerde bile sunulan hizmetlerin reklamını yapabilirsiniz.
  • İşletmenizin belirli yönleri hakkında ayrıntılı olarak konuşun ve kendinizi uzman olarak gösterin.
  • İşletmeniz eğitimle ilgiliyse slayt sunumları ve eğitim materyalleri yerleştirin.
  • Topluluğa bir soru sorun ve anket oluşturun
  • Sahip olabileceğiniz herhangi bir özel teklif hakkında tüketicileri bilgilendirin (bültenlerinizde bu teklifleri söylemenin yanı sıra)

Çok daha fazlası var ve YouTube‘un potansiyelini ne kadar çok kullanırsanız anlamak o kadar kolaylaşıyor. Ancak bir veya iki video yayınlamak yardımcı olabilir, ancak ihtiyacınız olan hedeflenmiş trafiktir. Bu, herhangi bir rastgele John Doe’nun iş sitenizi ziyaret etmesini istemediğiniz anlamına gelir – potansiyel alıcılar istersiniz.

işletmeniz için youtube kanalı
işletmeniz için youtube kanalı

Bu Nasıl Başarılabilir?

En iyi yollardan biri, ayarladığınız YouTube kanalında işletmenizin adını bulundurmaktır. Başka bir deyişle, kanalınızın markanızı yansıtması gerekir. Esasen, gönderdiğiniz tüm videolarda bir veya iki kelime veya işletmenizin adının bulunduğu bir etiket olmalıdır.

Mevcut müşterilerinizden video referansları almak da mümkündür – bu, işletmenize önemli bir güven faktörü katacaktır. Ancak, henüz yeni başlıyorsanız ve henüz müşteriniz yoksa 5 $ ‘lık bir video referansı için bir konser almak için Fiverr.com gibi siteleri ziyaret etmek mümkündür. Kolay!

YouTube’u kullanarak sitenize trafik çekmenin bir başka yolu, videonuzdaki yer ek açıklamalarıdır. Bunun anlamı, videoyu oynatılırken bağlantılar yerleştirmek veya videonuzun sonunda bir harekete geçirici mesaj ayarlamaktır. Şirket bilgilerinizi ve iletişim bilgilerinizi videonun içine veya altına yerleştirdiğinizden emin olun.

YouTube aracılığıyla elde edilebilecek çok daha fazlası var – bu sadece birkaç noktayı kapsıyor. Bu muhteşem hizmetten en iyi şekilde yararlanmak, sitenize yüksek miktarda trafik çekebilir ve müşteri listenizi artırabilir.


Zaman zaman dijital pazarlama konusunda bir dijital pazarlama uzmanı olarak vereceğim bilgileri takip etmek için mehmetortac.com adresini ve Twitter hesabımı takip etmeyi unutmayın!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

“İşletmeniz İçin YouTube Kanalı Edinme” üzerine bir yorum

Bir Cevap Yazın

Mehmet Ortaç sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et